Uitgelicht: Sponsoren schoolplein

22 november is ons schoolplein officieel geopend.

Het plein is mogelijk gemaakt door vele sponsoren en de commissie die deze allemaal heeft aangeschreven.

Hierbij een overzicht van de hoofd sponsoren. Onze hartelijke dank voor uw bijdrage maar ook degene die een kleinere bijdrage heeft gedaan willen we hartelijk danken.

We hebben een mooi plein waar genoeg ruimte is om te spelen en om je fantasie te gebruiken. De belijning op het plein is nog niet klaar. Deze kan pas aangelegd worden als het droog is.

GMR vergadering
Kerstviering
Kerstvakantie
Overzicht Kalender

Schoolnieuws

Victory4all

Verenigingsnieuws

Leerlingen van CBO Noardwest-Fryslân zetten zich in voor onderwijs in Zuid-Afrika

Kinderen van onze zeventien bassischolen zetten zich van 5 tot en met 16 november in voor de

Uit de media

Top-films

Behalve de verplichte leeslijst op de basisschool moet er ook een verplichte kijklijst komen.