Uitgelicht: School gesloten

Beste bezoeker,
Momenteel is onze school gesloten i.v.m. het Corona-virus. De school is minimaal bezet overdag, wij geven voornamelijk vanuit huis onderwijs aan onze kinderen.
De duur van deze manier van werken staat nu toe gepland t/m 6 april, met de optie deze te verlengen. De overheid zal ons dagelijks informeren wat de stand van zaken is.
Contacten met ouders en leerlingen doen wij voornamelijk via 'Ouderportaal,' ons digitaal communicatiemiddel wat wij gebruiken. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen door te mailen naar mooitaki@cbo-nwf.nl.

Met vriendelijke groet,
Team CBS Mooitaki

Goede vrijdag, kinderen vrij
2e paasdag, kinderen vrij
Koningsspelen
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Bezoek Rijksmuseum

Verenigingsnieuws

Wonen in de toekomst

Een huis met een ruime tuin, zonnepanelen en goed gezelschap. Dat zijn de woonwensen van

Uit de media

Lerarentekort is niet nieuw

Haast iedereen weet dat het basisonderwijs te kampen heeft met een tekort aan meesters en juffen.