Uitgelicht: School aangepast open.

Vanaf maandag 11 mei start onze school weer. We zijn daar ontzettend blij mee! Om alles in goede banen te leiden, hebben we een aantal dingen georganiseerd;
- Alle leerlingen zijn in 2 groepen gedeeld. Groep A gaat maandag en woensdag naar school. Groep B gaat dinsdag en donderdag. De vrijdag is een wisseldag.
- Alle lokalen zijn aangepast. Zo is er meer dan genoeg ruimte voor iedereen en zijn er voldoende middelen om zo hygiënisch mogelijk te werken.
- Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met kinderen, ouders en leerkrachten over hoe wij lopen (looproutes), elkaar de ruimte geven, brengen en halen van kinderen etc.
- Een uitgebreide uitleg is via ons ouderportaal naar de ouders gestuurd.

Mocht u een afspraak willen maken o.i.d., dan doen we dit bij voorkeur via de telefoon en/of de mail. 058- 253 16 84 of mooitaki@cbo-nwf.nl.
Mocht u uw kind aan willen melden, of mee laten draaien voor de 'wendagen,' neem dan zeker even contact op.
Volg ons ook op Facebook; CBS Mooitaki

2e Pinksterdag, kinderen vrij
Info Mooitaki juni-juli
Inschrijven 10 min gesprekken
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Bezoek Rijksmuseum

Verenigingsnieuws

Coronamaatregelen zijn verlengd